Selly Home Logo
2022-03-16

Sofa - komfortzone i stuen

På grund af de funktioner, der er opfyldt, kræver en stue et særligt arrangement, som kombinerer æstetik med komfort, hvilket hovedsageligt opnås på grund af et velvalgt sæt hvilemøbler. Mens stuen generelt er rummelig, men arrangementet bør ikke bestå af for mange apparater. Deres overskud kan forårsage ubehag på grund af mangel på tiltrængt plads til at slappe af. Ordningen ophører med at være behagelig, men det æstetiske, det bliver overvældende, endda kedeligt, og som et resultat mister rummet som en repræsentant sit udseende.


Hvad med sofaen?B
landt møblerne til stuen finder vi først og fremmest alle apparater designet til afslapning, såsom sofaer, lænestole og taburetter. Deres supplement er normalt et sofabord eller en lang bænk - afhængigt af størrelsen af ​​interiøret, antallet af husstandsmedlemmer og den ledede livsstil. Alle elementerne i det valgte sæt skal passe til det indvendige layout, så de efter opsætning danner et sammenhængende arrangement.

Det centrale punkt i ordningen i sofaen i stuen, det vigtigste hvilested, som på en måde danner indretningen. Det er ofte placeret i hjørnet af rummet, nær et vindue, hvor der er tilstrækkeligt med dagslys. Men flere originale indstillinger bruges også. I det ofte åbne rum i stuen sætter hvilemøbler grænserne mellem forskellige zoner, der svarer til andre rum - stue og spisestue, stue og køkken.

Hvilken slags sofa?V
alget af sofa bestemmes af stuens størrelse og antallet af husstandsmedlemmer samt livsstilen. Det lille interiør vil være velegnet til en to- eller trepersoners sofa eller et hjørne til et større antal husstandsmedlemmer. Det er bedst at have en sofa på benene, der gør møblerne visuelt lette – solitære sofaer virker optisk tunge og massive. Et godt alternativ er en lille sofa på hjul, som til enhver tid kan flyttes, hvis det er nødvendigt.

Til rummelige lounger kan du vælge en sofa med flere sæder samt et hjørne yderligere udstyret med en puf. I et stort rum er en sofa med to lænestole arrangeret på siderne elegant præsenteret. Omfattende sæt fritidsmøbler kan udstyres med armlæn og justerbare nakkestøtter, hvilket øger brugskomforten.

Modulsofaer fås også, bestående af flere dele, der frit kan kombineres med hinanden. Enkelt layout med lænestole og puf eller L eller U-formet forbindelse. Perfekt til både mindre og større rum.

.


Hvilket sofadesign?S
ofaen kan være solid, strømlinet eller profileret, alt efter interiøret indrettet i moderne eller klassisk stil. I en lys farve forstørrer det optimale et lille rum, mens det er i et stærkt, stærkt lys. Betrækkene kan være lavet af læder, naturligt eller organisk, betragtet som elegant materiale. Også brugt er stoffer i en række forskellige mønstre og farver, tykkere eller blødere, med forskellige grader af styrke.

Ensfarvet polstring passer til klassisk eller moderne interiør, mens det med markante farver eller originale mønstre afspejler interiørets karakter i retrostil. En almindelig dekorativ tilføjelse til sofaer er puder, som gør interiøret mere behageligt, og samtidig øger brugerkomforten.Se flere indlæg fra Mars 2022
pixel