Selly Home Logo
2022-06-17

Seng med opbevaring til soveværelset

 

Seng med opbevaring til soveværelset

Hvis du ledte efter en seng, så ved du sikkert, at efterspørgslen efter seng er enorm. En række virksomheder har specialiseret sig i at fremstille og/eller sælge nu kun sengemøbler. Dette viser, at folk har forstået, hvor vigtig sund og behagelig søvn er i en persons liv. Et af de vigtigste møbler i huset er sengen i soveværelset. Den skal opfylde flere funktioner - være behagelig, sikre den korrekte kropsstilling under søvn, ikke fylde meget og se stilfuld ud. Leder du efter en funktionel og praktisk løsning, så tjek vores tilbud seng med opbevaring, de fungerer både som sovemøbler, vil også blive brugt til opbevaring af sengetøj.

Magnus


En kontinentalseng er et møbel, som vi først og fremmest kender fra hotelværelserne, men hvorfor ikke have en behagelig seng i soveværelset derhjemme? Vi elsker først og fremmest kontinentalsenge for hvilens komfort og et smukt, værdigt udseende.
Den justerbare kontinentalseng MAGNUS tilpasser sig dine behov og dagens rytme. Helt udfoldet fungerer den som en superkomfortabel seng, gg når du skal arbejde på en bærbar computer, fokusere på en fascinerende bog eller se en serie, bliver den med det samme en praktisk sofa med et velformet ryglæn. Smart løsning.

Produktegenskaber

  • Indeholder under sengen med en kapacitet på op til 1000 liter.

  • en smuk seng til hvert soveværelse,
  • 5-trins justerbar ryglæn / ryglænsvinkel 0/8/16/24/32 grader
  • Tre størrelser at vælge imellem 140 / 200.160 / 200.180 / 200
  • Slidstærkt stof - Stoffet, der imiterer uld, er ekstremt slidstærkt, og samtidig dejligt blødt at røre ved.

 

 

 

 

 

Regulerbar Seng Magnus

Køb en seng med opbevaring på sengetøj

Efter Anden Verdenskrig blev sengene erstattet af sofaer og klaplænestole (de såkaldte amerikanske), så man fra 1950'erne igen kom i brug med langt mere komfortable senge bestående af et stel, et stativ og en behagelig madras. Disse bede har med tiden endda fået en sengebeholder, der er placeret under den hævede ramme. I dag betragtes kontinentalsengen som den mest luksuriøse sengemodel. Den 3-moduls struktur, der sikrer fremragende søvnkvalitet og exceptionel hvile for rygsøjlen, musklerne og sjælen. Også her er sengebeholderen en ekstra fordel.

Roma

Den massive, polstrede struktur vil appellere til fans af moderne og avantgarde-begivenheder. Den brune Rom-kontinentalseng er perfekt til to personer. Rom-modellen tiltrækker opmærksomhed med sin afrundede sengegavl og karakteristiske lodrette sømme. Den har en funktionel sengebeholder og en praktisk måde at åbne den på. Slap af efter en hård dag, stå godt op om morgenen og fuld af energi.

Elegante syninger, blød nakkestøtte, slidstærkt øko-læderstof, solid metalramme og beholder til sengetøj - der er fordele ved en seng med beholder Roma.

 

Kontinentalseng Med 2 Opbevaring ROMA

 

Seng med opbevaring hvem har brug for?

Dette er først og fremmest en løsning for folk, der ikke har mulighed for at opbevare sengetøj, hvis lejlighedens størrelse ikke tillader det. Ekstra opbevaringsplads under sengen til sengetøj eller tæpper kan være en meget funktionel og praktisk løsning på dette problem. Denne type seng giver dig også mulighed for at opbevare andre sæsonbestemte genstande såsom fodbold, sko og gagets. Husk dog på, at de kan tiltrække støv og støvmider, hvilket kan være pinligt for en madras. Denne type seng passer perfekt til sommerhuset, hvor vi generelt har lidt plads. God løsning til at spare plads. Det er relativt billige senge, som du sikkert har råd til.

Lila 

Glamourseng med opbevaring LILA fungerer godt i både et klassisk og moderne interiør. Den inkluderer en solid metalramme med fleksible trælameller og effektiv gasløftemekanisme. Elegant seng.

Hvorfor dette produkt?

  • På grund af muligheden for at vælge en farve (lysegrå, mørkegrå, marineblå) er sengen perfekt til hvert soveværelse.
  • LILA sengen er kendetegnet ved en utrolig komfort, takket være hvilken den vil tilføje karakter til dit soveværelse.
  • Standard seng med opbevaring til sengetøj, metalstel.
  • Sengen leveres i pakker til selvmontering med udførlig monteringsvejledning.

 

 

Glamour Seng Med Opbevaring LILA

 

Seng med container?

Designet med moderne løsninger - udover den traditionelle tilbudsseng med opbevaring tilbyder de helt nye og stilrene modeller, der passer ind i ethvert rum. Bed With opbevaring vil præsentere sig selv i både klassisk interiør og rum, der er indrettet i moderne stil. Her er sengetilbuddet med ekstra opbevaring: Seng med opbevaring på sengetøj deres begyndelse var på skibe, i kahytter, hvor der var begrænset plads. Men en sådan seng er med succes blevet flyttet til den almindelige dekorative, af folk, der tørster plads og ekstra opbevaringsplads i soveværelset. Sengetøjsbeholderen er placeret under rammen og madrassen. Denne skjulte æske er trods formerne meget nem at bruge.

Mekanismen fungerer takket være teleskopløfter, der hjælper med at løfte rammen med madrassen og beskytter den mod selvlukkende seng. På denne måde kan du sikkert opbevare ting, der ikke kræver kontinuerlig brug. Sådanne skuffer gemt i sengerammen er en meget æstetisk løsning. I denne model er sengerammer meget holdbare, fordi skufferne er monteret på dem. Billig seng med et ekstra sted at opbevare er et perfekt forslag ikke kun til soveværelset, men også til teenageværelser eller børneværelser, hvor legetøj, tilbehør eller bare sengetøj kan finde deres plads.

 Manila

Den polstrede MANILA seng vil skabe et hyggeligt afslappende sted i interiøret. Polstring i en smuk nuance og quiltning, der dækker den øverste del af sengen, er detaljer, der giver den et eksklusivt udtryk. En seng med en beholder til sengetøj Manila vil passe perfekt ind i et art deco interiør og i en elegant klassisk stil. Mulighed for at vælge mellem flere farver.


Seng Med Opbevaring MANILA

Seng med sengetøj på sengetøj – hvad skal du vide?

Når du beslutter dig for en seng med sengetøj til sengetøj, bør du huske på nogle meget vigtige spørgsmål. Nøglen er højden på sengerammen. Ifølge kundernes og eksperternes opfattelse skal den være omkring 27-30 cm høj, hvilket betyder, at beholderen til sengetøj vil have tilstrækkelig opbevaringsplads. Selve mekanismen er også vigtig. Seng med sengetøj skal åbnes og lukkes jævnt. Før du køber en sådan seng, bør du spørge, hvilken garanti producenten giver for brug og den mekanisme, der bruges i den. Det er også værd at bede om en anbefalet madras til en bestemt seng. Vores senge har solide mekanismer og en stabil nok stor beholder, så du kan rumme det, du har brug for.

 Pilate

Dobbeltseng PILATE har en høj sengegavl, som vil gøre stunderne sammen mere behagelige og fungere som et behageligt ryglæn, mens du ser din yndlingsserie. Derudover er sengegavlen blevet dekoreret med lodrette sømme, som giver den en universel karakter. Pilate seng med opbevaring - ekstra fordel med plads til sengetøj og andre småting.

 

Polstret Seng PILATE

 

 

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber en seng med opbevaring?

Udseendet på sengene. Moderne designforslag glæder sig over deres udførlige udseende. Det brede udvalg af modeller gør det nemt at finde en løsning, der passer til begge rum, indrettet i en moderne, klassisk, rustik og glamourøs stil. På tilbud er polstrede senge i forskellige farver, stoffer og stilarter. Når du køber en seng med beholder til dit soveværelse, er det værd at følge stilen og tilpasse modellen til designet. Når du vælger den bedste model til dit soveværelse, er det værd at overveje størrelsen. Møbler skal passe til rummets størrelse, skal tillade fri bevægelse rundt i rummet, kan ikke overvælde rummet. I det større soveværelse vælger du seng 200x200 cm, som vil give en behagelig hvile for to personer. Ikke desto mindre er sengen 180x200 cm komfortabel. Til et lille soveværelse anbefales en seng på størrelse 120x200 cm - velegnet til en voksen. Det er vigtigt for producenten at producere en holdbar seng, og vores senge er bare sådan.

 Ikar

Kontinentalsengen IKAR, der består af to madrasser, er et forslag, der vil appellere til alle, der sætter komfort og sovekomfort i højsædet. En smuk, polstret model med en høj sengegavl dekoreret med dybe gedder vil effektivt dekorere dit soveværelse, så du bliver glad for at sove i det eller se din yndlingsserie. Fordele - to typer madrasser - bonell og lomme, Soro stof, som er slidstærkt, solidt og behageligt at have på og modstandsdygtigt over for dyrehår, topmadras (toppe) lavet af viskoseskum, to beholdere til sengetøj.

 

Grå Kontinentalseng Med 2 Opbevaring IKAR

 Berlin

BERLIN boksmadrassen er et forslag lavet til folk, der ønsker at kombinere funktionalitet med den højeste komfort i soveværelset. Tre farver, flere størrelser, komfortabel opbevaring af sengetøj og BASEL-stoffet, der bruges i denne model, er mærket WATER REPELLENT - stof med egenskaber, der forhindrer opsugning af spildt væske. Interessant seng med opbevaring.Kontinentalseng Med Opbevaring Berlin

 

 Praga

Hvis du planlægger at lave større eller mindre ændringer i den nærmeste fremtid, er du kommet til det rigtige sted. Vi har et bredt sengetilbud. Start med møbler, som er et uadskilleligt element i hvert soveværelse. PRAGA seng med opbevaring. Det er et møbel, der ikke kun er smukt, men også yderst behageligt med et stort opbevaringsrum til sengetøj. Det er effektivt modellen med moderne design og en smagfuld sengegavl. PRAGA sengen skaber en virkelig kongelig, elegant - og samtidig hyggelig - atmosfære i soveværelset. Sengegavl er en stilfuld dekoration, beholder til sengetøj, elegant grå farve passer ind i ethvert interiør.

 

Seng Med Opbevaring PRAHA

Seng med opbevaring på sengetøj - spændende modeller

Sengetilbud i vores butik har mange interessante modeller med en ekstra beholder til sengetøj. De forskellige prisklasser gør, at du finder den helt rigtige seng til dig.

 
Se flere indlæg fra Juni 2022

Anbefales

pixel