Selly Home Logo
2022-04-07

Sådan opdeles zoner i et rum

 

 Sådan opdeles zoner i et rum

Enhver, der aldrig har været nødt til at bruge sådanne tricks, kender livet! Men talt helt alvorligt – næsten hver af os har boet i et værelse, der ikke passede ham i forhold til størrelse og organisation. Opsætning af vægge er ikke nødvendigvis en mulighed, og at adskille et intimt område, såsom en seng eller et arbejdshjørne, er mere end ønskeligt.

Jeg tror, ​​at mange af os har flere sådanne situationer i livet, som hver svarer til et nuværende øjeblik i hans liv. Først som børn, hvor vi deler værelse med søskende i forskellige aldre, med vidt forskellige interesser og livsstil. Senere, som studerende, når man bor i en studielejlighed og ikke vil rede en seng hver dag, og samtidig ikke vil have, at kongeriget skal se sjusket ud. Derefter i en større lejlighed, hvor pladsen deles med en samlever. At få børn reducerer tilsyneladende plads og vejrtrækning alvorligt. I hver af disse situationer kan du bruge en række forskellige løsninger, der er opdelt af for eksempel et symbolsk ubehageligt rum i zoner, så alle kan finde et sted for sig selv.

Husk altid, at varerne er til os, ikke omvendt. Og vores lejligheder er også til os. De vil tjene os så godt de kan. Hvis du synes, det er sådan dit sted skal være, så skal du helt sikkert have ret! Faktisk er der mange muligheder for zoneinddeling, og det kommer helt an på, hvad vores budget er, hvor meget plads vi har, og hvor meget vi vil adskille..

Nogle gange er en skærm, et møbel eller et stykke luftigt stof hængt på en ståltråd nok. Andre gange er det ikke nok. Vi har brug for en reel grænse og en reel skillelinje. Se vores inspiration til, hvordan du adskiller en zone fra en anden. En interessant idé er det utvivlsomme glas. De løser problemet med at belyse delen uden adgang til vinduet, de er elegante og meget stilfulde på samme tid. Væggen af ​​planter, der klatrer opad, er noget, som ikke alle vil tænke på og har en interessant effekt. Den passer trods alt perfekt ind i urban-jungle-trenden, der er intenst promoveret af medier, designere og stylister. Tjek selv!

 

fot. apartment therapy, www.dezeen.com, www.brit.co, theborrowedabode.com, www.inmyroom.ru, blog.bloglovin.com, www.decocrush.fr, www.ikea.com

 
Se flere indlæg fra April 2022
pixel