Selly Home Logo
2022-03-13

Naturlige farver i boligindretning

For nylig var interiøret domineret af gråt, som trofast blev ledsaget af hvidt. Disse farver dominerede arrangementerne i mange rum, ofte moderne og minimalistiske. I øjeblikket er designerne placeret indendørs nær naturen, og det er naturen, der er blevet farveinspiration til varme begivenheder. Hvilke farver dominerer så?


Fred, harmoni, enkelhed, friskhed. Naturlighed med henvisning til naturen. Alt dette afspejler de farver, der tilbydes af fagfolk - designere og arkitekter. Der er såkaldte farver på jorden, ved hjælp af disse bliver det muligt at skabe en atmosfære i det indre, der giver ideelle betingelser for hvile efter en intens dag

Farverig top 3

Farven på podiet var tre farver, så du kan gå ind i det indre af en så anderledes atmosfære, og samtidig hver gang tæt på naturen

1. Mellem grå og blå.

Denne ekstremt alsidige farve er en fortsættelse af nutidens trends, domineret af grå nuancer. Samtidig annoncerer den nye trends gennem sin karakteristiske dybe skygge af blå. Grå denim, der minder om populære jeans, men på meget slidte steder, hvor en dyb blå nuance bliver til en subtil grå. Denne farve kan med held kombineres med mange farver – næsten uden begrænsninger, hvor han får en helt ny karakter.


 • Hvilke møbler passer til de grå vægge? 
 • Hvid, lysebrun, beige, guld.

tv bænk hvid


2. Nuancer af blå                                                                                                                                  

Farven på himmel og vand, eller blå, betragtes som ekstremt elegant – i hver udgave. Lyse nuancer af blå har en neutral karakter og har en beroligende effekt. De kan kombineres med lidt klarere farver introduceret i interiøret som farver. Til gengæld er de intense blå nuancer bedst egnede som base for andre farver, selv fremherskende med hensyn til mængde i rummet.


 • Hvilke møbler passer til de blå veggene? 
 • Hvid, brun (lys og mørk). 

tv bænk sort

3. Grønne nuancer

Afhængigt af intensitetsniveauet kan grøn fungere som en varm eller kold farve. Og det er det, der gør den så alsidig – den kan bruges i næsten enhver indretningsstil, den har også en beroligende effekt. Grøn er farven på elegance, som i skyggen af ​​smaragd, gennem oliven, kaki og slutter med mynte. Det kan nemt kombineres med andre naturmaterialer som træ og sten. Det ser smukt ud i et statement (afhængigt af intensiteten) med jordfarver, såsom hvid, beige, blå, guld.

 

 • Hvilke møbler matcher de grønne vægge? 
 • Brune toner (tone afhængig af intensitetsniveauet grøn), hvid, grå, beige..

Lænestol Grøn


Lænestol med fodskammel Justerbar Lysegrå

En moderigtig farvepalet

   

Ud over gråblå, blå og grønne nuancer identificerer flere andre farver, at tæt på naturen i interiøret vil spille en væsentlig rolle. Blandt dem var: 
 

 • placeres moderigtigt hvidt, universelt og tidløst i en kold (sne) skygge og varm (ecru),
 • beige, i hasselnød skygge, betragtes som en varm og neutral farve
 • fra lys pink, lyse nuancer, til mørk farve amaranth dyb mætning (helst kun som en accent)
 • Bleg gul introduceres i et rum som en accentfarve.
 • brun som en neutral farve, som gør rummet varmtSom du kan se, gav de klare farver plads til de mere udtryksfulde farver. Grå vil stadig være populær, men ikke kun pastel, men mere intens, også blå, grøn eller brun, som får en helt ny karakter. Kolde interiører erstatter varme. Blandt farverne foreslået af specialister er der noget for enhver smag. De består af pasteller, neutrale farver, men også nuancer med markante nuancer Farven på væggene skal altid være individuelle valg, der afspejler det indre menneske. Det skal skræddersyes til præferencer og behov, fordi det bestemmer den private zone i hverdagen, hvile og afslapning.

Se flere indlæg fra Mars 2022

Anbefales

pixel