Selly Home Logo
2022-04-05

Minimum af farver i boligindretning

 

Hvid, grå og blå - selvom disse farver er forbundet med stramhed og enkelhed, kan ordninger med deres brug være meget interessante, hvilket gør rummet elegant og alligevel behageligt.


 

Farve design

 

Det vigtigste aspekt af interiøret er komfort, det bestemmer rummets funktionalitet. Komfort er lige så vigtigt for trivslen i et specifikt rum, hvor designet tager udgangspunkt i de anvendte farver. Når det kommer til minimalisme brugt i boligindretning, lægges der vægt på at give så meget brugbar plads som muligt, blandt andet ved at begrænse mængden af ​​udstyr og dekorationer, samt bruge farver, der optisk forstørrer indretningen. Grundlaget for det minimalistiske arrangement er tre universelle farver: hvid, grå, blå. Disse farver byder på mange begivenhedsmuligheder ved at kombinere dem med andre farver. De kombinerer også perfekt med hinanden, så du kan skabe originale arrangementer, der passer til både traditionelle og moderne interiører.

 

Tidløs hvid

Af de tre minimalistiske farver er hvid stadig den mest populære, forbundet med elegance. Dette giver en fornemmelse af god plads og passer perfekt sammen med andre farver. Det kan kombineres med pastelfarver (selv meget lyse) eller intense (meget udtryksfulde) nuancer. Fordi hvid er en ekstrem kold farve, kan det gøre interiøret meget stilfuldt på trods af at dette sker. Den dækker indvendige overflader (vægge, lofter, gulve) og er også farven på møblerne. Denne løsning bruges dog sjældent. Oftere er det snehvid, der er brudt med accenter i varmere nuancer, hvilket gør det stramme, lyse interiør mere behageligt. En populær løsning er at male en af ​​væggene (for alle hvide områder) med en intens farve (f.eks. rød). Et meget elegant hvidt look er bare en lille kontakt med tre accenter, som en bordplade eller en bogreol. Hvidt interiør med møbler lavet af mørkt træ t er perfekt. Selvom det hvide optisk forstørrer interiøret, placeres det på vægge i både små og store rum


 

Gråtoner

Ligesom hvid, kan også kombineres med andre farver på baggrund af kontrast. Valget af ekstra farve bestemmer typen af ​​gråtone (mørk eller lys), med farver som blå, gul og grøn, som mest anbefales. Interiør med grå vægge og hvide møbler ser meget godt ud - en ideel kombination til moderne begivenheder. Arrangementer, der bruger gråt, er perfekte til rummelige værelser, især i loftsrum, som ifølge ideen skal skabes på grundlag af gamle varehuse eller fabrikker (ofte er de dog indrettet til lofter i lejlighedsbygninger). I sådanne interiører giver væggene normalt indtryk af, at de kun er dækket af gips (det kan være dekorativt gips). Hvis de er malet grå, kan en glat overflade diversificeres med en ru tekstur.

Blå af ren himmel

Den blå farve introducerer naturelementer til rummet, og derfor kan den sammensættes med næsten alle de rigtige farver. Som himlens farve harmonerer den perfekt med bronze, hvor møbler normalt findes. I kombination med hvid gør interiøret yderst elegant. Den blå farve er meget alsidig, fordi den kan være grundlaget for moderne og traditionel boligindretning. Afhængigt af intensiteten af ​​farven vil den være perfekt i et klassisk hjem, en moderne lejlighed eller endda en søm

 
Se flere indlæg fra April 2022

Anbefales

pixel