Selly Home Logo
2022-07-15

Kommode - hvilken er bedst?

 

 Kommode

Man kan sige, at kommoden er et vigtigt element i huset. Takket være funktionaliteten gør det det muligt at opbevare forskellige ting, lige fra småting til undertøj og boligtekstiler, og afsluttes med et service. Det kan tiltrække opmærksomhed med originalt design, eller være delikat og klassisk i sin form. Det er et møbel med mange fordele og anvendelser. På grund af det brede udvalg af tilpasningsdygtige, vil det blive brugt i næsten alle rum i vores lejlighed. Både i entré, stue, soveværelse eller gæsteværelse samt børneværelset. Så hvad skal være den ideelle kommode? Universal, klassisk og måske originalt og moderne?

Mono

Den moderne MONO kommode fra MONO kollektionen vil appellere til alle elskere af interessante eventløsninger. Denne model frister med sit minimalistiske design og funktionalitet. MONO kommode er kendetegnet ved stor kapacitet, indeni finder du mange hylder og tre skuffer til småting, takket være at alt holdes i orden. Den blev designet til at følge nutidens trends - høje, sorte ben, geometrisk form og farve understreger elegance og moderne stil. Rummelig tre skuffer og tre skabe med hylder indeni.

 

Den ideelle kommode til ethvert interiør

Det er ikke uten grunn at ordet kommode kommer fra det franske ordet "behaglighet", fordi funksjonaliteten er grunnlaget. Ideelt egnet for soverommet eller garderoben eller gangen som et møbel for å lagre hansker, skjerf og luer. Det vil også bli funnet på badet, hvor det vil fungere som plass for håndklær eller husholdningskjemi. Sett inn i stuen kan det være en elegant dekorasjon med lampe, vase med blosmster eller brett med lys på den. Kommode kan vi lett innrede til spesifikke behov både når det gjelder praktisk og estetisk. En skikkelig designet møbel lagrer alt vi bryr oss om og gjør interiøret mer attraktivt og passer inn i enhver interiørstil. Det viktigste er at den passer inn til våre individuelle behov og vaner.

Kommode Med Tre Skuffer Borga

Kombinationen af ​​sort og mørkt træ ser stilfuldt og moderigtigt ud og giver samtidig interiøret en masse hyggelig varme. Borga kommode. "Tryk for at åbne" og/eller "blødt lukkesystem" sikrer bekvem åbning af skufferne. Møblerne står på lette, meget slanke ben. BORGA kommode byder på masser af opbevaringsplads. Du kan nemt opbevare undertøj, dokumenter eller andet tilbehør i tre store skuffer. Bag skabslågen finder du rummelige hylder. Meget stilfuldt.

 

Hvilken kommode til entre skal man købe?

Hvis du beslutter dig for en kommode i gangen, kan du tage en lille møbelstørrelse på, der bedst udvikler ledig plads. Lille kommode eller lav kommode kan ikke være nok, så smal og samtidig høj kommode kan vise sig at blive et hit. Modellen til gangen skal være udstyret med både skab og skuffer. Kommode i gangen bruges hovedsageligt til opbevaring af sko, handsker, tørklæder, paraplyer, nogle gange også rengøringsmidler, dokumenter og nøgler til bilen. Møbler udstyret med flere skuffer og mindst et skab hjælper med at organisere alle disse elementer. Det er ikke kun klassiske hvide kommoder, der er moderne nu. Modige farver som mørkeblå eller bordeaux er også favoritter blandt kunderne. Elegant og original.

Smal Kommode I Rødbrun MONO

Det er en MONO-kollektion, takket være hvilken den passer perfekt i små rum, uden at optage plads - deres dybde er kun 39 cm!
Kollektionen blev udgivet i to farver: rødbrun og marineblå. Stor kapacitet, hylder og skuffer til småting. Den smalle MONO kommode ser ekstremt let ud, takket være kombinationen af ​​en minimalistisk, geometrisk krop med høje, slanke ben. Mono kommode er elegancen og moderne stil.

Hvilken kommode skal man vælge?

Leder du efter den perfekte kommode til lejligheden, kan du vælge mellem møbler i forskellige stilarter og farver. Det rige design af denne type løsninger gør det nemt at tilpasse indretningen til indretning. Når du køber en kommode til soveværelset, gangen eller stuen, bør du hovedsageligt lade dig styre af rummets stil samt møblernes soliditet. Holdbarheden er primært påvirket af det materiale, de er lavet af. Moderne løsninger er normalt lavet af møbelplader eller træ, nogle gange består de også af elementer lavet af plast, metal eller glas. Det er værd at overveje, hvilken kommode der passer ind i hallen eller soveværelset. Kommode korrekt valgt og arrangeret kan være en vidunderlig tilføjelse og praktisk møbel. Lad os ikke være bange for originale og interessante begivenheder, fordi det nogle gange er værd at splurge.

Moderne Kommode Med LED Alva

Alva kommode er en minimalistisk stil med et pust af de nyeste designtrends, takket være hvilket du kan skabe et vidunderligt rum i stuen.
Kommode er blevet udstyret med en glashylde placeret bag glaslågen, som også kan udstyres med LED-belysning. Originalt og moderne design, ikke typisk form og stilfuldt udseende. Rummelig har desuden mange hylder. Praktisk og interessant kommode.

 

ALVA 

 
Se flere indlæg fra Juli 2022

Anbefales

Del din kommentar med andre
pixel