Selly Home Logo
2023-05-23

Køjesenge - forsonede søskende

 

Køjesenge - forsonede søskende

Mindre parcelhuse eller lejligheder kan ikke give separate værelser til familiens yngste. Ofte skal søskende forbinde et fællesrum og finde et hjørne for sig selv. Børneværelset er et sted at lege, lære og også fungere som soveværelse. At placere to senge, endda sammenklappelige senge, i et lille rum optager den plads, som hver ung har brug for. Køjesenge er den perfekte løsning. Vi har modeller tilgængelige på markedet med smarte figurer, farverige, men funktionelle og sikre. Både børn, der forventer originale løsninger, og forældre, der går op i funktionalitet, finder selv et tilbud.

Dimensioner på en køjeseng

Når vi skal vælge køjeseng til et barneværelse, skal vi først og fremmest være opmærksomme på brugervenligheden for både liggende og overliggende barn. Den nederste seng skal være 40 cm over gulvet, hvilket giver dig mulighed for at sidde behageligt på den. Opretstående stilling af et barn, der sidder på en seng, kræver ca. 90 cm, så en optimal løsning er en afstand på 1 m mellem to senge. Den øverste seng er sjældent brugt, men du skal sove behageligt. Placeringen på knæene kræver ca. 75 cm, så det er bedst, hvis den øverste seng og taget deler min. 85 cm. Beregning af højden af ​​en køjeseng i rummet, når du kender til højden af ​​rummet, glem ikke at tilføje bredden af ​​madrasser og den lille bredde af rammen.

Arbejdsplads under sengen

Sengen ovenpå er ikke kun et værelse til to børn. Hvis vi har en lille plads i rummet, er det værd at sætte en køjeseng med en madras, hvor det vil være et sted for et skrivebord, du kan bygge et klædeskab med skydedøre, og dermed spare plads til leg. Sengens højde over skrivebordet bør være omkring 180-200 m, så du kan stå behageligt ved skrivebordet. Denne løsning anbefales primært til ældre børn - en høj seng, et sted at arbejde og studere under det - så du bør være opmærksom på højden af ​​den stadigt voksende teenager. En funktionel køjeseng skal også være udstyret med en udtræksskuffe til sengetøj, så det er ikke nødvendigt at placere endnu et møbel i et lille område af rummet, som passer til dyner og puder.

Køjeseng børn - er det et godt valg?

De tilgængelige køjesenge på markedet er designet til alle aldersgrupper. Lad os se forslag til senge tilgængelige i vores netbutik:

Køjeseng børn er drømmen for mange børn og ideen om maksimal udnyttelse af et lille værelse. Der er to grundlæggende typer køjesenge. Dem, hvis funktion kun er sengredd til et barn til to eller tre børn. Der er også på markedet dem, der kan deles i to, så de vil tjene hvert barn separat som separate sovepladser, ikke stylter. Hvad er fordelene ved en køjeseng, har de også ulemper? Hvad skal man kigge efter, før man køber en køjeseng til børn?
Køjeseng - sover to/tre eller én? Det grundlæggende spørgsmål, når man skal beslutte sig for en køjeseng, er at besvare spørgsmålet om, hvorvidt vi vælger en køjeseng eller dobbelt køjeseng enkelt eller måske tredobbelt køjeseng.
Den anden type seng, men primært kun for et barn, er en seng på mezzaninen, som har et sted at sove på toppen, og et rum til skabe, et skrivebord og et legeområde i bunden.

 

Køjeseng Med Trapper EDEN 4

Eden 4 er et moderne sæt af gennemtænkte løsninger såsom: ekstra, diskret skjult køjeseng med madras, skab monteret i trappen eller sengen på gulvet. Derudover giver interessante farver og moderne design dig mulighed for at vælge det rigtige sæt til individuelle behov. Mulighed for at vælge side af trappen og skrivebordsskuffer giver bekvemmelighed. Af hensyn til barnets sikkerhed monterede vi barrierer langs trapper. Ungdomsmøbler har opnået holdbarhed ved at producere dem af en ridsefast lamineret plade og MDF-fronter.


Implementering:

 • lamineret plade,
 • PVC håndtag,
 • MDF fronter,
 • garderobeskabet skal monteres på denne side af trappen og skrivebordet på den modsatte side,
 • til skrivebordet kan kunden vælge om skufferne skal stå til venstre eller på højre side af skrivebordet,
 • muligheden for at montere trapper i venstre side - kunden bestemmer under monteringen,
 • skabe åbnes i trapperne.


 

Moderne Køjeseng JACOB 3

Jakob seng er primært dedikeret til to børn, men har en ekstra udtræksseng, så den kan bruges af det tredje barn eller gæst, der kommer til dine børn. Kæmp fantastisk løsning, ikke?
Jacob 3 sengen er en moderne køjeseng, designet til forskellige typer rum, og kombinerer design med funktionalitet. Du kan vælge mellem flere farvevarianter og stigen kan monteres i venstre eller højre side. Børnene er glade.

FUNKTIONER:

 • køjeseng med mulighed for opdeling i to selvstændige senge
 • Praktisk, behagelig og sikker at bruge
 • Originalt design og perfekt udseende
 • flere farvevarianter
 • ekstra udtræksseng
 • Stabil og holdbar konstruktion
 • sengens kanter er afrundede
 • flex ramme
 • har en stige
 • i et sæt med en større skuffe
 • 3 skummadrasser medfølger gratis.

 

Køjeseng Med Trapper EDEN 2

Ekstremt komfortabel køjeseng dobbelt EDEN 2 blev skabt med tanken om både den yngste og den lidt ældre. Takket være de praktiske skuffer indbygget i trappen giver sengen ekstra plads til at opbevare mange ting, der skal til. Det er en ideel løsning for alle forældre, der værdsætter funktionaliteten af ​​deres barns værelse.
Sengen var lavet af MDF. Sengefronter er lavet til folk, der er opmærksomme på æstetik og alt sammen takket være den højglansfarve.
I den nederste del er der ekstra hylder, der kan bruges til for eksempel bøger.
Under den nederste seng er der en stor skuffe til sengetøj, mens den øverste seng er udstyret med en sikkerhedsbarriere.

Du kan købe en seng med fronter i følgende farver hvid og:

 • turkis
 • blå
 • violet
 • grå
 • sort
 • lyserød
 • helt hvid

Sengen kan laves i systemet: venstre side - trappe til venstre højre side - trappen til højre.

Køjeseng Med Skuffe  RICO

Let og skubbeseng til dine børn. Har du lidt plads på børneværelset, er denne seng perfekt. Det kan bruges af tre børn på samme tid, interessant løsning, hvis du ikke kan have et separat værelse til alle børn. Du kan vælge mellem to liggeflader og du har flere farvevarianter. Dejlig seng til en god pris.

Sengeegenskaber:

 • Vi bruger vandfri lak og sikker til børneprodukter.
 • Konstruktionen af ​​højkvalitets MDF, kendetegnet ved holdbarhed og nem at rengøre.
 • Kombination af senge lavet med hammerbolte garanterer høj styrke og stabilitet i sengen.
 • Nem og hurtig installation. Vi tilføjer samlevejledning til hver seng.
 • Det er muligt at udskifte en standardmadras med en anden model fra vores tilbud.
 • BEMÆRK Kun madrasser med en maksimal højde på 7 cm kan passe i udtrækssengen.

 

Vi tilføjer samlevejledning til hver seng. Køjeseng ser ud til at være en god idé, hvis vi ikke har mulighed for at placere børn i separate rum eller blot ønsker at spare plads i rummet. Det har dog også ulemper. Hvad dominerer: fordele eller ulemper? Fordele: Det har mindre plads end to separate senge. Det er behageligt og endnu vigtigere, to personer kan sove på det og optager så meget plads som én. En køjeseng er en god idé, ikke kun når vi har mere end et barn – vi kan altid tage bundrammen ud og sætte et skrivebord på plads. Dette er også en betydelig pladsbesparelse i rummet. Den nederste seng kan også være et sted at opbevare babyens skatte, i tilfælde af et meget lille rum. Det vil også være velegnet som legeplads for børn eller deres venner. Det er umuligt at skjule, at det ofte er en drøm at have sådan en seng - hvem af os ville ikke have en køjeseng i barndommen? Ulemper: Den er som regel kortere end en almindelig seng – babyen vokser hurtigere ud af den.

Hvorfor MDF?
Høyere motstand mot belastning og mekanisk skade er en av grunnene til at MDF brukes til å bygge bærende møbler. I tillegg er MDF-plater preget av høy motstand mot ytre faktorer, slitasje, flekker og høy motstand mot store temperaturforskjeller og langvarig fuktighet. Høy motstand mot bøyning og kantstyrke gjør dem best for høykvalitets møbler og møbler. Den glatte, ikke-porøse overflaten absorberer ikke smuss, MDF-kortet er lett å rengjøre. Møbler laget av MDF er motstandsdyktig mot flekker fra kjemikalier, fett og forskjellige syrer, og takket være lamineringen blir fargene ikke fare når de blir utsatt for sollys. I motsetning til tre har den ingen stygge knotter og mikroimplantater.

 

Se flere indlæg fra Maj 2023
pixel