Selly Home Logo
2023-07-29

Ideer til at indrette et lille badeværelse

Ideer til at indrette et lille badeværelse

Har du problemer med at indrette et lille badeværelse? Leder du efter løsninger, der hjælper dig med at finde et sted til alt, hvad du har brug for? Læs tips til, hvordan du organiserer et lille badeværelse for at få plads. Især beboerne i boligblokke vil nyde godt af vores rådgivning.

Badeværelset som et sted for afslapning

Badeværelset er ikke kun et væsentligt element i hjemmet, som vi bruger hver dag. Det kan også blive vores oase af hvile efter en hård dag. Både bade- og bruseentusiaster kan organisere deres rum på en smuk måde. Selvom loftstilen med sorte elementer og tilbehør lige nu er lige så moderigtig, giver hvid kombineret med træ indtryk af renlighed, ro og forbindes med et SPA. Fremtryll stedet for afslapning i dit eget badeværelse.

 

 

Badeværelsesmøbler ARUBA



Ideer til at indrette et lille badeværelse.

  • Brug lyse farver til fliser på væggen, der visuelt vil øge rummet
  • Gulvet kan også være lyst, men vælger du træ-imiterede fliser, bliver badeværelset også varmere og har en elegant stil.
  • LED-belysning på gulvet eller væggen bag badekarret eller bruseren vil give badeværelset en elegant karakter
  • Et lodret, langt gulvspejl vil visuelt forstørre og lysne badeværelset
  • En glasindkapslet brusekabine uden brusebakke eller et langt badekar med en glasskærm, der giver dig mulighed for at tage et brusebad, er en fantastisk accent, der ikke belaster rummet
  • Vælg hængende møbler, der ikke overvælder gulvet og også gør det nemmere for dig at rengøre gulvet. Møbelkollektionen ARUBA er en fantastisk løsning.
  • Du kan vælge mellem det lodrette ARUBA skab samt mindre ARUBA hængeskabe, samt et skab under håndvasken som vil rumme en masse tilbehør.

 

ARUBA

 SANA Højskab

Skab ekstra opbevaringsplads ved hjælp af det indbyggede trick over vaskemaskinen med hylder og skabe.


Badeværelse Højskab Sana

Håndklædestativ DUO

Hvis denne plads tillader dig, kan du give dit badeværelse en elegant karakter ved at placere en moderne knagerække på gulvet DUO.

DUO 

 

Som du kan se, er der mange tricks, der giver dig mulighed for at arrangere et lille badeværelsesinteriør og give det en stilfuld karakter. Hæng pæne håndklæder, stil stearinlys ved badekarret eller lanterner på gulvet ved siden af ​​en grøn blomst, og dit badeværelse bliver en hyggelig oase til aftenafslapning.

Se flere indlæg fra Juli 2023

Anbefales

Del din kommentar med andre
pixel