Selly Home Logo
2022-06-27

Hvordan velge Entremøbler? Ekspertens råd.

 

 Hvordan vælger man entrémøbler?

Gangen er en udstilling af huset. Normalt er der ikke meget plads der, derfor, når du indretter dette rum, er det vigtigt at tænke grundigt over, hvilke møbler vi vil placere derinde. Design entrémøbler kan være funktionelle og smukke, hvis bare vi lægger lidt arbejde i designet. Det er også værd at tænke på møbler til størrelse - det vil sige, at passe ind i rummet med populære skydegarderobeskabe.

Entrémøbler er møbler, der skal være intelligente, når du bruger hver eneste tomme af beskeden størrelse i din entre. Skabe eller skabe med skydelåger giver mulighed for stor opbevaringskapacitet til både tøj og andet. En vigtig del af gangen er et skoskab og garderobe til jakker eller tasker. Dejligt også at have et møbel, hvor man kan lægge en nøgle eller et brev.

 

Sort Knagerække TORSBY

Guld Konsolbord FELICITY

Hvilket indgangsmøbler til gangen vil være bedst?

 Møbler at gå på kan ud over at være funktionelle også være et yderst attraktivt udseende. Det eneste du skal gøre er at dekorere det ordentligt. Alle møbler til hallen skal danne en sammenhængende helhed, samt blandes med farven på vægge og gulv. Hvordan gør man det med smag? Fin og moderne idé er at sætte polstrede paneler på væggen, der vil give karakter til rummet. De kan placeres over et skoskab eller bænk og på den måde har du både en original væg og blød støtte til ryggen. Du skal være velkommen til at købe entremøbler med elegant moderne stil, så er det nok at stille en vase med blosmster eller flot skål fra sig og indretningen bliver smuk fra det øjeblik du træder ind i huset.

 

Polstret Vægpanel

Hvilket indgangsmøbel skal man vælge? Hvis vi kun har en sådan mulighed, er det værd at designe en rummelig garderobe i gangen. Dette er et yderst praktisk møbel, der ikke kun kan opbevare jakker, frakker eller vintertøj, men også alle typer husholdningsapparater. I skabet kan du med held gemme støvsugeren, moppen eller tørretumbleren.Et veludstyret klædeskab kan være et bemærkelsesværdigt interiør og kan have et spejl som tilbehør. Dette vil være en bemærkelsesværdig dekoration af din gang.


Entre møbler til entre. Næste obligatoriske stilling til gangen er skoskabe, der kan stå separat eller med sæt sammen med skabe til tøj. Lad os prøve at bruge hele rummet så meget som muligt. Velvalgte elementer gør rummet attraktivt for øjet. Det bliver meget nemmere med en bænk eller stol eller endda skoskabe at sidde og skifte sko. Et vigtigt element i gangen er spejlet. Den kan være en del af garderoben, eller hænge på væggen separat, hvis vi vil have et stilrent stel. Den nemmeste måde er at klæde sig på, når du ser dig selv i spejlet. Det er værd at sætte i hallen også et stativ til paraplyer, hvilket er især nyttigt i efteråret og vinteren. Selv en lille plads i gangen er god at udnytte maksimalt.

Entremøbel Basic

 

Skoskab Luna Med Spejl

Gangen er ikke det nemmeste sted, når det kommer til indretning. Problemet er manglen på et vindue, uregelmæssig form, lille størrelse og det faktum, at der er en dør og nogle gange endda trapper i gangen. Gangen skal ofte spille mange funktioner, og derfor skal der lægges meget udstyr i den. Derfor skal møbler i gangene vælges for ikke at forstyrre rummet, og samtidig skal det være meget rummeligt og nyttigt. Det er nødvendigt at designe vores gang, så det værelse, vi først ser efter at have kommet ind i huset, ser pænt ud, det var hyggeligt, elegant og behageligt. Det er også vigtigt, at gangen ikke stilmæssigt er adskilt fra resten af ​​lejligheden.

En lang og smal gang

 At udvide den optisk lange og smalle gang er ikke en nem opgave. Du kan dog forbedre ergonomien ved at bruge flere løsninger. Eksempel er at vælge den rigtige farve til væggene. Det er bedst at vælge lyse farver, der får rummet til at se større ud. Baggrunden kan også bruges i lodrette striber, der strækker sig indad optisk. Denne effekt vil give møbler placeret på begge sider af rummet og alle slags ornamenter på væggene - malerier eller minigalleri med familiebilleder. Den grå gang, brudt med hvide møbler, ville se interessant ud. Det er vigtigt, at møbler som skoskabe eller hylder i gangen ikke var for store og tilpasset den plads, vi har. Du kan vælge f.eks. konsolbord, der ikke har den store bredde og giver både praktisk og flot udstyret i gangen.

 Det moderne skoskab er ideelt selv i en lille gang. Selvom den er lille, har den alle de nødvendige elementer i enhver garderobe. I det centrale
en del af sættet er de praktiske bøjler til jakker og frakker. Den øverste del af panelet med bøjler er kronet med en funktionel hylde til tilbehør. Derudover vil et praktisk skoskab med to hylder elegant dekorere interiøret og tilføje et strejf af friskhed. Ståskabe monteret på fælles panel med resten af ​​møbelsættet i gangen er udstyret med en række store hylder. Forsiden af ​​skabet er dekoreret med et spejl, der giver dig mulighed for at se, før du går. Garderobe fås i den mest fashionable farvepalet, takket være hvilken du nemt kan matche den til ethvert interiør.

 

Entremøbel Med Spejl Stella

 

 

Møbler Til Gangen Green

Entre med lille størrelse

En lille gang kan forstørres ved at male væggene hvide, beige eller creme og hænge et spejl. Sådanne løsninger vil gøre rummet mindre symmetrisk, uregelmæssige vægge vil få gangen til at virke større end i virkeligheden. Gangen vil også forstørre alle former for skinnende overflader såvel som dem med klare farver. Denne løsning er ikke kun praktisk, men giver dig også mulighed for at have en meget elegant og moderigtig effekt.


Garderobeskabe med skydelåger og spejle oplyser rummet optisk. Garderobeskabe er ikke kun plads til forskellige ting udenfor tøjet men også et stilrent møbel, der giver rummet en flot og karakter, selvom det er stort i 200 cm i højden. En moderigtig garderobe byder gæsterne velkommen i et moderne og rummeligt interiør.

 

Garderobe Med Skydedøre Og Spejl

______________________________________________________________________________________________________________

 

 

Billig Garderobeskab ARIA

 Hvad skal man huske, når man dekorerer en komfortabel gang?

Det vigtigste er at indrette de møbler, der er mest praktiske i gangen. Hvis vi har mulighed for at sætte et stort klædeskab ind, er det rart, for så har vi plads til tøj som jakker, sko men også småting som huer, handsker, måske en lille kuffert til rejsen. Ofte er der også ekstra plads over skabet. Belysning er også vigtig, du kan både have belysning fra loftet men også som ekstraudstyr fra skabet, eller du kan få monteret lys på væggen. Alle lamper skal visuelt forstørre rummet og give den ønskede karakter. Det bør også sikres, at rækkefølgen råder på gangen. Når pladsen er knap, kan selv den mindste agitation forstyrre det omhyggeligt designede design. Møbler til gangen skal indrettes på en sådan måde, at alt er til stede, mens gangen ser ud til at være gennemtænkt og funktionel. Entreen er den første del af huset, der skal gøre et godt indtryk på os.

Funktionel og smuk Walking - det kan opnås

 Som du kan se, nogle tips, forslag til entremøbler og du kan få lidt inspiration til at dekorere gangen. Der bliver spurgt til den stil du kan lide, den plads du har, men de vigtigste aspekter er praktisk, ren og pæn gang med lidt dekoration.

 
Se flere indlæg fra Juni 2022

Anbefales

pixel