Selly Home Logo
2022-03-23

Hvordan skaber man et perfekt hjemmekontor i 6 trin?

 

Trin 1: Hylden til papirerne

 

På trods af at mange dokumenter og papirer er i elektronisk form, foretrækker mange de traditionelle versioner. At have den rigtige plads til noter eller nøgledokumenter, især på hjemmekontoret, er en vigtig faktor. Alt efter indretning og indretning er det nemt at montere et sådant skab på dit skrivebord eller på dit skrivebord. Husk! Når du beslutter dig for papirdokumentation, skal du sørge for det arkivskapet har minsten nøgleskuffe. smart skrivebord

 

 

Trin 2: Komfortabel stol

At arbejde hjemmefra er en meget praktisk mulighed. Ikke desto mindre bør man passe på en behagelig lænestol udover et behageligt design og atmosfære. Uanset arbejdspladsen kan det være meget skadeligt for den lave rygrad at sidde jobbet under de forkerte forhold. En stol med justerbar højde på armlæn, ryglæn og lændestøtte er meget vigtig.

kontorstol billig

Trin 3: Praktisk bogreol

 

Når du arbejder hjemmefra, er der mange situationer, der kan distrahere dig. For at kunne arbejde i konstant koncentration er begivenheden på arbejdspladsen meget vigtig. Det er værd at udstyre et kontor med en bogreol med mange hylder. Så har du altid brug for de nødvendige dokumenter, inspirationer eller nødvendige værktøjer.

metal væghylde

 

Trin 4: Pas på dit syn

Et element, som mange mennesker glemmer, når de indretter deres hjemmekontor, er belysning. Typisk er kontorlokalet udstyret med kontorbelysning, der er typisk for kontoret. I boliger skal du dog være særlig opmærksom på det. Når rummet er godt isoleret, er et lille LED-lys nok. Men hvis rummet er mørkt, skal det være oplyst. Vidste du, at ... i begyndelsen af ​​det 20. og 30. 1900-tallet opdagede den berømte psykolog Elton Mayo en betydelig indvirkning på effektiviteten af ​​belysningsarbejdere.

Trin 5: Et sted at slappe af

 Når du arbejder, skal du også finde tid til at hvile. Det vil være bedst at udstyre kontoret med en sofa eller en meget komfortabel lænestol. Når du går væk fra arbejdspladsen et øjeblik, lukker øjnene et øjeblik, vil din hjerne helt sikkert regenerere for at kunne arbejde igen i topfart..

moderne kontor

Trin 6: Et passende skrivebord eller bord

Grundlaget for et hjemmekontor er et korrekt valgt skrivebord eller bord. Dette er den vigtigste arbejdsplads, hvorfor et bord eller skrivebord med den rigtige højde er fundamentet. Den hårde overflade er perfekt både til at arbejde på computeren og til at lave håndskrevne noter..

billigt skrivebord

 
Se flere indlæg fra Mars 2022

Anbefales

pixel