Selly Home Logo
2022-06-08

Hængekøjestol: hvordan vælger man den rigtige?

 

Den store fordel ved dette møbel i interiøret er, at vi ikke skal bekymre os om vejret, og vi kan bruge det hele året rundt! Hvad er værd at huske, når man beslutter sig for at købe en hængekøjestol? Hængende lænestol - indendørs i rummet er et behageligt møbel, der introducerer en atmosfære af afslapning og ro til arrangementet. Der er forskellige former: en boldstol, en hængekøjestol i kokon, fritstående eller ophængt i loftet. Hvordan vælger man en hængende lænestol?

Hængekøjer til børn og voksne, eller moderigtige sæder

Kurvhængekøje til børn og voksne er en kombination af en almindelig lænestol og en hængekøje. Sådanne møbler til rummet anbefales til dem, der ønsker at indføre en atmosfære af (ferie) hvile i stuen eller kan lide at bruge originale løsninger i deres lejligheder. Et ophængt sæde i rummet er en god mulighed for dem, der ikke kan nyde deres egen have og ikke kan hænge en hængekøje.

 

 

Kurv hængekøjestol: hvilket rum vil et nedhængt tagsæde passe ind i?

For små og store, med et ord: for alle. En hængekøjestol lavet af rattan er et godt forslag til et børneværelse, som vil diversificere børnenes tid. Det er et fantastisk element i interiørdesign. Hvis du vil tilføje et sted at slappe af og hygge dig, er det værd at placere en hængende stol nær pejsen. Men hvis du samtidig vil nyde tv, vil den livlige stue være et ideelt sted for en hængekøje. Har vi et større soveværelse, er det også muligt at montere en hængekøje single, kurv hængekøje. På den måde vil vi ændre rummets funktion lidt - det vil blive brugt til at slappe af også i løbet af dagen. Og at læse din yndlingsbog og høre dine yndlingssange vil være en sand fornøjelse. Det har endda vist sig at være psykologisk, at en krop, der går i sådan en slowmotion, slapper hurtigere af. Derfor er populariteten af ​​både hængekøjer og hængekøjer stigende.

 

Hængekøjestol: hvor skal den placeres?

Det er vigtigt at placere stolen på bøjlerne i rummet. Brugen af ​​sikkerhed bør tages i betragtning. Den skal hænges op, så den ikke preller af væggene. Der bør heller ikke være genstande i nærheden. Det er bedst at udpege et rum, der er reserveret til stolen, der er ophængt fra loftet. Det er også værd at tænke over, hvad der vender ud mod sædet. Vores præferencer er vigtige her. Vi anbefaler dog at montere hængekøjen, så du kan nyde en flot udsigt under et behageligt sving - for eksempel fra et vindue. Vi installerer det hængende sæde ved hjælp af et specielt sæt til at montere hængende lænestole, som normalt omfatter reb, kroge, fjedre og større dykkere. Stolen skal være stabil. Producenten af ​​produktet bestemmer den maksimale belastning, men den er i gennemsnit op til 100-120 kg.

Hængekøjestol med stativ, altså uden montering!

Det er oftest sådan, at en hængekøje kun fastgjort til loftet kan afskrække nogle mennesker, der er bekymrede for sikkerheden. Selvom denne frygt ikke er berettiget (hængekøjen er tilpasset tunge belastninger), er det værd at overveje et alternativ - en hængekøje, men den fritstående. Sådan en stol er ikke monteret i loftet, kun til en hængekøjestol med stativ. Du behøver ikke at montere den, og derudover kan du til enhver tid flytte et andet sted hen - også på terrassen eller i haven.

 

 

Hængekøjestol til et børneværelse - sjov og rolig

Det er også værd at nævne de gavnlige effekter på barnets sundhed og udvikling. Denne stol anbefales af børnelæger og psykologer, især børn med problemer med koncentration og ro, såvel som dem med observeret hyperaktivitet. Delikat sving på svinget giver barnet mulighed for at slappe af, køle ned og kontrollere følelserne. Sådan en hængekøjestol gør det også nemmere for de små at falde i søvn – et blidt gyngen afspænder kroppen, og forælderen kan synge sange eller læse en bog for barnet inden sengetid. Vores prioritet bør være sikkerheden ved at bruge sådan en stol. En hængekøjestol monteres bedst i midten af ​​rummet for at minimere risikoen for, at barnet rammer kanten af ​​andre møbler eller væggen. Lad os også sørge for den korrekte fastgørelse til loftet. Efter monteringen kan vi prøve at belaste stolen med vægten af ​​en voksen - så er vi sikre på, at den er sikker for børn.

Hængende kuglestol, cocoon hængekøje stol, cocoon hængekøje stol og andre designer designs

En hængekøje ophængt i loftet eller rammen ligner en halv sæbeboble. Moderne form og optisk lysstyrke er ansvarlig for dens internationale popularitet. Hængekøjesæder - vælg bare en blød pude og glid ind i en verden af ​​velvære.

Moderne hængekøjer, hængekøjer har meget forskellige former, så det er nemt at finde en model, der passer til forskellige indretningsstile. Især to typer lænestole fortjener opmærksomhed. Den første er en hængende boldstol eller Bubble Chair. I stedet for "sæbebobler" er der for eksempel effektive fletninger - lavet af rattan eller faste stoffer. Det andet fashionable sæde er en cocoon hængekøjestol. Det er faktisk en reference til en anden stol designet af Aarnio EARO, men danner i stedet en kugle, der ser ud som en halvåben mandel, som en kokon. I sådan en lænestol kan du behageligt gemme dig for hele verden.


Se inspirerende fotografier af hængekøjer og hængekøjer til hjem og have tilgængelige i vores online butik www.sellyhome.dk

 
 
Se flere indlæg fra Juni 2022

Anbefales

pixel