Selly Home Logo
2022-04-06

Følg med Natural og Loft stil

 

 

Man kan føle sig fri derhjemme, siger de. Eller at smagen ikke skal diskuteres. Vi indrømmer med dette!
Lad alle fejre deres egen afgang! Det bedste i verden er, hvor alt er meget varieret, anderledes, unikt. Alle har deres egne individuelle præferencer, en unik tur. Derfor holder jeg så meget af at være i andres huse. Jeg kan se, lufte, åbne foldene i min mund. Nogle gange bliver jeg beundret, anden gang overrasket. Nogle gange i vantro. Lad os være anderledes og måske have huse, der er indrettet på andre måder anderledes. Og på terrasserne. Der sker ikke noget to gange.

Kan du lide at få inspiration fra naturen? Materialer og mønstre hentet fra naturen er det du interesserer dig for? Lav dig selv en rede fyldt med sådanne motiver. Naturligt træ, rattan, søgræs, jordfarver er en blanding, der pålideligt bringer dig tættere på dette ideal. Farvepaletten baseret på beige og brun passer perfekt til det grønne område på altanen. Den urbane jungle passer perfekt. !
 


 

 Industriel og loft atmosfære bliver aldrig kedelig. Deres succes er baseret på en afbalanceret symbiose af mandlig råhed med ekstraordinære tilføjelser. Det behøver slet ikke at være sort, men her er jeg fristet af sådan et farvevalg, for de seneste rejser med uvurderlige Pinterest har vist, hvor flot haveanlægget som at svømme i sort, kan se ud. Sort passer til alt, og bestemt til den frodige grønne jungle på altanen.


 

 

Naturlige farver og materialer i naturlig stil giver os ro og giver os mulighed for at slappe af. Kommunikation med naturen, uanset om du er hjemme eller på en altan fuld af grønt og blomster, giver dig mulighed for at komme væk fra det hele og tilbringe tid i en behagelig atmosfære. Loftstil uden prangende farver skaber også et stilfuldt, interessant interiør, som du gerne vil bo i på trods af, at det er mørkere. Det er en modernitet, hvor vi også har det godt.

 

 

 
Se flere indlæg fra April 2022

Anbefales

pixel