Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Stueindretning - Basic system

( antal produkter: 3 )
Bredde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve

Samling Grundmøbler til stuen

Enkelhed er ekstraordinær styrke, og minimalisme er det, der på det seneste har ført an i indretningens verden. Derfor blev fashionable systemmøbler skabt - stuen er fuld af ekstraordinære takket være dem! En kollektion af BASIC møbler i stuen, som er ren skønhed kombineret med de mest fashionable løsninger i dag. Interessante farver tiltrækker bestemt opmærksomhed fra de mest krævende, og flid i dette tilfælde er som prikken over i'et.

 

Grundmøbler til stuen er et unikt sæt tilgængeligt i vores tilbud. Takket være brugen af ​​materialer af højeste kvalitet og brugen af ​​de nyeste teknikker er dette i virkeligheden en god idé til et moderne og stilrent rumarrangement. Disse kedelige stuemøbler bliver til en ekstremt moderigtig og spændende begivenhed. En enkel form fungerer godt, den overvælder ikke interiøret, men den fylder dem på en meget stilfuld og original måde.

 

Billige møbler til stuen forvandles til et ekstraordinært værelse. Dette usædvanlige sæt indeholder så mange som et dusin stilfulde kopier, der passer perfekt til både rummet i huset og i lejligheden. Det viser sig, at træets varme og varme farve passer perfekt til grafitgrå, hvilket resulterer i møbler, som polakker har forelsket sig i. Udover den interessante form og detaljerede opmærksomhed er de også kendetegnet ved holdbarhed, styrke og soliditet. over gennemsnittet. , og det er derfor, de vil fungere i mange år og altid se fantastiske ud. BASIC-kollektionen anbefales til moderigtigt interiør!

pixel