Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Havepergola

( antal produkter: 6 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Filter: farve
Pris
-

Blomsterportal - smuk havedekoration

Pergola kan primært tjene som støtte til klatreplanter, såsom vinstokke, klatreroser, vinstokke, klematis og mange flere. Pergolaen kan også fungere som ly for solen på varme dage. Takket være det kan vi skabe en spektakulær indgang til vores have, samt bygge charmerende gange, porte og tunneller. Haveportal består normalt af to rækker af støtter, hvorpå taget er placeret. Pergolakonstruktionen skal være holdbar og stabil. Den skal også have en åben konstruktion, som gør plantens klatreplanter nemmere at vikle rundt om stiger og løb. Havebuen vil sammen med de planter, der vokser på den, også hjælpe os til effektivt at dække de æstetiske elementer i vores have. Hagebue Plantasjen - tjek Selly Home tilbuddet ud!

Havebrugsplantage

Haveportaler kan laves i form af lysthuse, buer eller dekorative porte. Når du vælger en metalpergola, er et vigtigt spørgsmål det metal, som havepergolaen blev lavet på. Det skal bemærkes, at det er beskyttet mod korrosion. Hvis ikke, vil der dannes rust efter et stykke tid, og pergolaen bliver simpelthen grim. Vores modeller er optimalt sikret og klar til brug. Lav en havebue - find den perfekte model med Selly Home!
Metal barriere havepergolaer er oftest i form af en bue. Designet af dette dekorative element i havesensing er af stor betydning. For at pergolaen ikke skal falde under påvirkning af kraftig vind, skal den have en stabil konstruktion og en vægt, der passer til dens størrelse. Fritstående pergola skal være solidt fastgjort til jorden. I vores tilbud har vi forskellige pergola designs!

Haveportal – hvor siger man det?

Vi kan sætte pergolaen overalt i haven. Det er dog værd at overveje dens indstilling, afhængigt af de planter, vi ønsker at plante omkring den. Hvis vi planlægger at plante planter som at klatre på roser eller klematis, er det bedst at placere pergolaen i den solrige del af haven. På pergolaen i en skyggefuld del kan vi plante vedbend eller store flak.
Havebue kan være en charmerende dekoration af vores have. Sammen med vinstokkene, der omgiver den, bliver det et effektivt element i vores have, som ikke kun kan bruges til dekorative, men også praktiske funktioner. Planter på terrassen giver et godt billede af din have.

pixel