Selly Home Logo

Skriv til os

Felter markeret med en stjerne (*) skal udfyldes

Børnemøbler - Eden

( antal produkter: 3 )
Bredde [cm]
Dybde [cm]
Højde [cm]
Soveoverflade [cm]
Filter: farve

Børneværelse pige og dreng - komplet børneværelse

Eden er en meget bred samling af børnemøbler, rig på modulære elementer, som du kan kombinere med hinanden i ét sæt. Takket være dette vil moderne figurer passe perfekt ind i barnets værelse - du begrænser kun pladsen. Eden-kollektionen er meget funktionel - fuld af gemmesteder, skuffer - takket være dette kan du nemt selv udstyre et lille rum. Møblerne matcher både interiøret til pigen og drengen og alt sammen takket være indsatsen, hvilken farve du kan vælge med dit barn. Du kan bruge lilla, pink, hvid, grå, sort eller blå. Kroppen i hvid ser meget elegant ud i en duet med hver af disse farver.

Børneværelse 7 år/ung med EDEN kollektionen

Charmen ved Eden-sættet ligger også i, at universelle, enkle elementer i en moderne stil vil være perfekte både i værelset til et lille, 7-årigt barn og i ungdomsinteriøret af en ung person. På vores børnehaveinteriørblog finder du masser af råd til, hvordan du indretter det perfekte hjørne til et barn. Engang en populær udgang eller sovesofa børneværelse børneværelse - en seng / sofa med en foldet soveflade går til væggen - i dag sætter vi praktiske køjesenge med en stor madras, der gør, at barnet ikke vokser længe "vokser ikke op " fra møbler. Billige børnemøbler Eden - tjek!

Hvis du formår at vælge de rigtige møbler med en enkel form, skal du bare sørge for den rigtige stemning og opbygge en atmosfære, der giver dig mulighed for at skabe et hyggeligt interiør. Her finder du fx lys til børneværelser. Der er utallige løsninger! Den universelle stil af møbler vil gøre det "forfriskende", og det vil ikke være svært at ændre interiørstilen gennem årene. Købet af billig indretning til børneværelser giver dig mulighed for at udføre en vidunderlig transformation af interiøret på blot et par minutter.

 

Indretning af børneværelser - smart opbevaring EDEN

Kan du ikke holde rod derhjemme? Med børn er det ikke så nemt. Men rolig, vi hjælper! Børnemøbeldesign - Tjek Selly Home-  tilbuddet ud!

Lad os sørge for, at alt på barnets værelse har sit eget specifikke sted, som hjælper barnet til nemmere at huske, hvor det skal lægge sit legetøj, og hvor det skal bestilles. Rummet bør også have separate zoner til sjov, læring og rekreation, hvilket forhindrer dannelsen af ​​kaos i interiøret. Det kan vi nemt opnå ved at bruge skuffer, skabe, som EDEN systemet garanterer i køjesenge og hylder. Design børneværelse vil ikke miste sin charme, når alle elementer er på det rigtige sted. Ønsker vi, at barnet selv sørger for bookingen på værelset, skal vi gøre det så enkelt som muligt. Alle hylder og stuvepladser skal være inden for rækkevidde af det lille barns hænder, så han kan bruge dem frit. På de øverste hylder kan vi dog rumme mindre brugt legetøj eller spil, som vi sætter på plads igen.

Netbutik børneværelse, hvor du finder alt!

EDEN-systemet er den største samling af møbler, der findes hos Selly Home. Ved at bruge EDEN-elementer kan du nemt skabe et fuldt udstyret børneværelse. Eden indeholder både enkeltsenge og køjesenge. I EDEN-serien finder du også et rummeligt klædeskab, smarte hylder, et skrivebord med funktionel udtræk.

pixel